Najam vjenčanica ili vlastite za uspomenu

29/11/2016 | Novosti

Mladenkine slatke dvojbe

Najam vjenčanica nešto je s čime ste se susreli tek kada ste počeli planirati svoje vjenčanje. Do tada niste ni razmišljali o posudbi haljine što najam vjenčanica zapravo jest. Ideja vam se čini neobičnom, no trebali biste razmisliti ponovno. Vjenčanica je najvažnija haljina koju ćete nositi u životu. Ona je u modnom svijetu kraljica haljina, ima najviše materijala, aplikacija i ima najveću vrijednost. Zato ima i takvu cijenu koju si, nažalost, nerijetko ne možemo priuštiti.

najamvjencanica2Najam vjenčanica ili kupnja vlastite za uspomenu?

Ipak nezamisliv vam je taj koncept najma vjenčanice i razmišljate o kupnji? Imati svoju vlastitu vjenčanicu je izvrstan osjećaj. Gledati je danima prije vjenčanja, uživati u njoj tog divnog dana bez opreza i onda je spremiti u ormar za uspomenu. Možda ćete je obući koji put u kući da provjerite svoju figuru ili sačuvati kako biste je prenijeli idućem naraštaju. Lijepe uspomene toga su vrijedne. Mnoge mladenke svjedoče da su foto i video zapisi jednako vrijedne uspomene.

najam vjenčanica

Izbor je pao na najam – i što sad?

Najam vjenčanica je svakako povoljniji i razliku u cijeni uvijek možete prenijeti na neki drugi segment vjenčanja. I daje vam određenu slobodu. Nakon rezervacije vjenčanice stilistice će voditi brigu da vas nazovu desetak dana prije događaja i pozvat će vas na generalnu probu. Uz najam ćete dobiti gratis veo, košaru, jastučić za prstenje, dječju haljinicu ili odijelo i najvažnije, pripremljenu vjenčanicu. U njoj ćete biti jednako predivni na svome vjenčanju, vratit ćete je u ponedjeljak u salon, a ostat će vam snimke za uspomenu i sjećanja cijeli život.

Najvažniji ste vi

Za koji god oblik se kao mladenka odlučili, najam vjenčanica ili kupnju, zapamtite da ste najvažniji vi. Haljina može biti prelijepa, ali bitno je da vi u njoj izgledate lijepo, zadovoljno i sretno. Uostalom, tako biramo i partnera, zar ne?

 

najamvjencanica3

Share

Wedding City TV