Prodaja vjenčanica u Wedding Cityu

22/11/2016 | Vjenčanja - Za nju

prodaja vjenčanicaNajam i prodaja vjenčanica

Naša su specijalnost najam i prodaja vjenčanica. Kada tražite tu najvažniju haljinu u svome životu, obratite nam se s povjerenjem. Nudimo svjetske brendove vjenčanica Demetrios, Cosmobella, Luna Novias by Rosa Clara, Hadassa, Tanya Grig, Pronovias, OreaSposa, hrvatske dizajnere Martinu Felja, Borisa Banovića te vlastite brendove vjenčanica Ana Milani i White by Wedding City. Uz prodaju i najam vjenčanica, naša je posebnost šivanje po mjeri. Naš stručni tim prenijet će svaku vašu zamisao u stvarnost te vam podariti jedinstveni primjerak. S obzirom da kontinuirano izbacujemo nove linije modela, u našem fondu za prodaju vjenčanica nerijetko ćete pronaći unikatne modele.

prodaja-vjencanica-2Kako probati vjenčanicu

Prilagođavamo se vašem vremenu! Za razliku od uobičajenih salona za najam i prodaju vjenčanica, otvoreni smo svaki dan. Smješten u shopping centru Westgate naš megastore za vjenčanja otvoren je od ponedjeljka do nedjelje od 10 sati, pa sve do 21 sat, a tijekom Late night shoppinga i do 23 sata. Bilo da je riječ o najmu ili prodaji vjenčanica u razgled uvijek slobodno možete doći bez najave, ali za probu vjenčanica preporučamo da rezervirate vlastiti termin. Tada vam možemo garantirati VIP tretman kakav kao mladenka zaslužujete i jedna od naših stilistica bit će vam u potpunosti na raspolaganju. Ipak birate vjenčanicu i zaslužujete da si uzmete dovoljno vremena za najbolji izbor. Naš mali savjet za pomoć pri odabiru: ne propustite ponijeti obuću jednake visine kakvu planirate nositi na velikom događaju. Uštedjet će vam dodatne krojačke korekcije, ali u slučaju potrebe i njih radimo i za najam i za prodaju vjenčanica.

Izabrali ste vjenčanicu, što sad?

Kod uobičajenih prodaja vjenčanica, nosite haljinu odmah sa sobom. No pitate se kako to ide kada vjenčanicu unajmite. U ugovoru o najmu bit će naveden datum vašeg vjenčanja i naše ljubazno osoblje objasnit će vam cijeli proces. Kao i izbor modnog accessoiresa koji vam dajemo uz vjenčanicu gratis. Na generalnu probu bit ćete pozvani što bliže datumu održavanja kako bi potrebne korekcije bile ujedno i jedine, a vi zadovoljni i neodoljivi u haljini iz snova – svojoj vjenčanici!

 

prodaja-vjencanica-3

 

 

 

Share

Wedding City TV