Prom Expo 2016

18/03/2016 | Naslovnica| Novosti

Maturirajte sa stilom!

Drugi po redu Prom EXPO – sajam namijenjen maturantima održava se od 18.-20. ožujka 2016. u Westgateu. Na sajmu se može pronaći sve što je generaciji 2015./’16. potrebno: od svečane odjeće i obuće, make upa i nakita preko ponude bendova i fotografa za maturalnu večer, pa sve do edukacija za maturalne ispite ili nastavak školovanja. Posjetiteljima će organizatori dolazak učiniti osobito zanimljivijim u subotu 19. ožujka kada se održava izbor za Prom Queen.

Maturantice iz različitih krajeva Hrvatske natjecat će se za ovu šarmantnu titulu i za atraktivne darove koji su osigurali pokrovitelji, a prošlogodišnja pobjednica, prva hrvatska kraljica mature Antonija Damjanović, sudjelovat će u žiriju. Posjetitelji će moći uživati i u tečaju salse koji priređuje plesna škola Salsa de Fuego te nagradnom natječaju ‘Mama, ti i jedan fora selfie!’ na kojemu mogu osvojiti dvije haljine za maturalnu večer.

“Pozivamo sve maturante i one koji će to uskoro postati da sudjeluju na ovom jedinstvenom sajmu kao posjetitelji, ali i kao kreatori samog događanja – željeli bismo čuti što ih najviše zanima kako bismo sajam učinili još boljim. Svi prijedlozi su dobrodošli!” – poručuje Dea Olup, vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Prom EXPO.

Share

Wedding City TV