VJENČANJA OUT SU IN

17/10/2016 | Novosti

Sajam vjenčanja koji širi granice

Sajam vjenčanja koji okuplja najbolje ponuđače iz ove industrije održan je proteklog vikenda u Westgateu deveti put. Više od stotinuitrideset izlagača predstavilo je najnovije novitete u svijetu svadbenih i vjenčanih događanja i organizacije. Svi mladenci, njihova pratnja, zaljubljeni i oni koji će to tek postati mogli su saznati sve trendove i dogovoriti sve pogodnosti vezane uz planiranje jednog od najvažnijih događaja u svome životu.

S obzirom na broj izlagača i više od nekoliko desetaka tisuća posjetitelja, vjenčanja su itekako ‘in’, ali se ona sve više održavaju ‘out’. Ponuda se na veliko proširila, a maštovitost mladenaca širi granicu kreativnosti onih koji ih prate u provedbi njihovih emocija u stvarnost. U skladu s time ide i moda vjenčanica i svadbenih odijela, pa je tako tijekom Wedding Expo-a predstavljen i novi trend u svečanom odijevanju.

Na središnjoj modnoj reviji u organizaciji Wedding Cityja pistom su prošli modeli iz najnovijih kolekcija Demetrios, Ana Milani, Cosmobella, Boris Banović i dječje svečane kolekcije Wedding City Kids. Nakon tri dana lijepih emocija i atmosfere potpis ovog Wedding Expo-a je kreativnost koja nema granica ni u jednoj od gastro, event, foto, video, travel, fashion, gift delatnosti koje prate najljepši sajam i individualnost njegovih posjetitelja. A njih je svaki puta sve više.
Jedva čekamo 10. jubilarni Wedding Expo!

 

Share

Wedding City TV