Wedding Expo vol.11

09/10/2017 | Naslovnica| Novosti

Sajam vjenčanja 13.-15. listopada 2017. u Westgateu

Kako učiniti svoje vjenčanje posebnim otkrijte na jedanaestom sajmu vjenčanja Wedding Expo. Tri dana prekrasnih dekoracija, najnovijih trendova, najboljih savjeta i izvrsnih popusta očekuje buduće mladence, ali i one koji na vrijeme sanjaju da će to jednoga dana postati. U zabavnom, toplom i posjetiteljima dupkom ispunjenom ambijentu shopping centra Westgate 150 izlagača iz industrije vjenčanja predstavit će svoje prednosti i posebnosti 13. do 15. listopada 2017.

Najposebnije lokacije za održavanje svadbenih svečanosti, najljepše vjenčanice i odijela, najzanosniji nakit, čarobni make up i frizure, najbolja glazba i rasvjeta, najbolji fotografi i snimatelji, organizatori i animatori, darovi i originalne ideje očekuju vas na Wedding Expo-u. Uz brojne nagrade, popuste i modnu reviju koja se održava u subotu na glavnoj pozornici, posjetitelji mogu uživati u akcijama Westgateovog Late night shoppinga.

Posebnost ovog sajma je, uz broj izlagača i posjetitelja, da su ulaz, prijevoz i svi sadržaji besplatni, te se zainteresirani mogu vratiti tijekom cijelog vikenda kako bi ponovno razgledali ponudu. Ili se odlučili na jedno od najvažnijih pitanja u životu i sudbonosno ‘DA’.

Share

Wedding City TV