Ekskluzivna kolekcija vjenčanica Martine Felje

16/09/2014 | Press

SHE.HR, 15.rujna 2014.

Martina Felja punom parom priprema kolekciju vjenčanica za Wedding Expo. Nakon što su poznata dizajnerica i Wedding City postigli dogovor o ekskluzivnoj suradnji, mini kolekcija vjenčanica gotovo je spremna za reviju na najvećem regionalnom sajmu vjenčanja.

Poznati megastore za vjenčanja Wedding City i dizajnerica Felja ovime su započeli zajedničku suradnju najavljenu prošlog mjeseca. Rad Martine Felje za ovu kuću javnost će moći vidjeti već na Wedding Expo-u kada će se na reviji 18. listopada 2014. predstaviti svojom mini kolekcijom.

Wedding City je prvi megastore za vjenčanja i svečane prigode u regiji. Jedinstveni koncept cjelogodišnjeg sajma vjenčanja smješten je u Westgate Shopping Cityju. U multibrand showroomu mogu se pronaći poznati brendovi poput Maggie Sottero, Pronovias, Sherri Hill, Martina Felja, Ana Milani i dr.

Priznata dizajnerica, čiji dizajn nose zvijezde na crvenim tepisima diljem svijeta, za Wedding City priprema seriju vjenčanih haljina. Ovime Wedding City, uz svjetske brendove vjenčanica, prvi put izlaže i jednog domaćeg dizajnera. Haljine Martine Felje od sada će se moći kupiti i unajmiti ekskluzivno u salonu Wedding Cityja u Westgate-u. Njezin dizajn viđen je na svim važnim svjetskim tepisima, a Kelly Preston, Kim Kardashian, Miley Cirus, Rummer Williams i Paris Hilton samo su neka od poznatih svjetskih imena koja ju nose. Među hrvatskih celebrityjima Felja je omiljena kod Severine, Nataše Janjić Lokas, Jelene Rozge i dr.

http://she.hr/ekskluzivna-kolekcija-vjencanica-martine-felje/

Share

Wedding City TV