Ekskluzivna suradnja Martine Felje i Wedding Citya

27/08/2014 | Press

SEEBIZ. 27. kolovoza. 2014.

Martina Felja i Wedding City postigli su dogovor  o ekskluzivnoj suradnji.  Najveći megastore za vjenčanja u regiji i poznata hrvatska dizajnerica time počinju zajedničku suradnju na području vjenčanica.

Priznata dizajnerica čiji dizajn nose zvijezde na crvenim tepisima diljem svijeta za Wedding City priprema mini kolekciju vjenčanih haljina. Ovime Wedding City uz svjetske brendove vjenčanica prvi put izlaže i jednog domaćeg dizajnera. Haljine Martine Felje od sada će se moći kupiti i unajmiti ekskluzivno u salonu Wedding Cityja u Westgate-u.

 

Rad Martine Felje za Wedding City javnost će moći vidjeti već na Wedding Expo-u kada će se na reviji 18. listopada 2014. predstaviti kolekcijom vjenčanica.

 

Wedding City je prvi megastore za vjenčanja i svečane prigode u regiji. Jedinstveni koncept cjelogodišnjeg sajma vjenčanja smješten je u Westgate Shopping Cityju. Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda, VIP usluga na 760m2, u čak 20 salona nudi sve za vjenčanje iz snova i druge svečanosti. U multibrand showroomu mogu se pronaći poznati brendovi poput Maggie Sottero, Pronovias, Sherri Hill, Martina Felja, Ana Milani i dr.

 

Martina Felja je poznata hrvatska modna dizajnerica čije haljine nose brojne svjetske zvijezde. Njezin dizajn viđen je na svim važnim svjetskim tepisima, a Kelly Preston, Kim Kardashian, Miley Cirus, Rummer Williams i Paris Hilton samo su neka od poznatih svjetskih imena koja ju nose. Među hrvatskih celebrityjima Felja je omiljena kod Severine, Nataše Janjić Lokas, Jelene Rozge i dr.

Felja je diplomirala modni dizajn na TTF-u, surađuje s Talijanskim institutom za vanjsku trgovinu na promociji mladih dizajnera te sudjeluje na Fashion.hr-u.

 IZVOR: http://www.seebiz.eu/martina-felja-dizajnirat-ce-vjencanice-za-wedding-city/ar-94010

Share

Wedding City TV