Martina Felja u svijetu vjenčanja

01/09/2014 | Press

INDEX.HR,  27.kolovoza 2014.

Martina Felja u svijetu vjenčanja: Za Index Rouge dizajnerica otkriva sve o nadolazećoj kolekciji vjenčanica!

Martina otkriva kako će haljine biti u boji slonovače • Kolekcija će biti elegantna i ženstvena

U MODELIMA Martine Felje obožavateljice dizajneričinog elegantnog stila uskoro moći reći sudbonosno “da” svojim odabranicima.

Naime, cijenjena hrvatska dizajnerica sklopila je suradnju s Wedding Cityjem te za buduće mladenke priprema uzbudljiva iznenađenja.

Martina Felja, čiji je rad poznat i holivudskim zvijezdama, napravit će mini kolekciju vjenčanica koje će se ekskluzivno moći kupiti samo u salonu Wedding City.

Popričali smo s Martinom i doznali sve o nadolazećoj kolekciji:

Rouge: Hoće li sve vjenčanice biti u bijeloj boji?

Felja: “Ne preferiram baš čisto bijele vjenčanice, ali neću ni odstupati od klasične svijetle boje. Držat ću se tradicije i neću eksperimentirati s ludim bojama. Vjenčanice će biti u boji slonovače!

Rouge: Kome će biti namijenjene tvoje vjenčanice?

Felja: Radi se o mini kolekciji vjenčanica, no u njoj ću pokušati obuhvatiti sve ukuse pa će svaka žena moći pronaći nešto za sebe.

Rouge: Veseliš li se dizajniranju vjenčanica?

Felja: Mogu samo reći da ću si dati oduška jer mi je jako žao što se nisam udala u haljini koju sam sama dizajnirala. Najradije bi se ponovo udala (za istog supruga), ali u svojoj vjenčanici iz svoje nadolazeće mini kolekcije koja će biti jako romantična i ženstvena. Cilj mi je da mladenka uživa noseći vjenčanicu, da blista i da se osjeća kao da je najljepša i posebna na najvažniji dan u svom životu.

Svadbene modele poznate dizajnerice, javnost će po prvi puta vidjeti na reviji 18. listopada 2014., u sklopu Wedding Expo-a.

IZVOR:  http://www.index.hr/rouge/clanak/martina-felja-u-svijetu-vjencanja-za-index-rouge-dizajnerica-otkriva-sve-o-nadolazecoj-kolekciji-vjencanica/767726.aspx

Share

Wedding City TV