Miss Hrvatske ušla je u Top 20 modela na svjetskom izboru

17/12/2014 | Press

Naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta Antonija Gogić (23) postigla je još jedan uspjeh – ušla je u dvadeset najboljih na natjecanju Top model. Nakon što se dobro prezentirala u sportu i nacionalnom plesu u narodnoj nošnji otoka Suska, Antonija je ulaskom u skupinu dvadeset Top modela zaradila važne bodove i poboljšala svoje šanse za ukupni plasman.

Za nastup na natjecanju Top model naša misica je odabrala dojmljivu bijelu modnu priču hrvatskih dizajnera. U kategoriji Beach Fashion predstavila je kupaći kostim brenda Larie dizajnerice Marine Lacković, a uz tamnu Antonijinu put sjajno se isticala bjelina unikatnog kupaćeg kostima ukrašenog crvenim koraljima. Za kategoriju Coctail Dress odabrala je haljinu modne kuće Nebo dizajnerice Ane Brajković, a minimalistički ženstveni kroj odlično joj je pristajao i vidno privukao pažnju posjetitelja.

U zadnjem izlazu, u kategoriji Evening Gown, naša lijepa Antonija zablistala je u haljini koju je za Wedding City dizajnirala Martina Felja. Jednostavan, ali istodobno raskošan kroj, velika mašna na jednom ramenu, diskretan nakit brenda Foch i Antonijin samouvjereno manekensko držanje ostavili su snažan dojam na ocjenjivački sud.

– Iznimno sam zadovoljna svojim plasmanom u dvadeset Top modela. Od srca zahvaljujem Nebu, Martini Lacković i Wedding Cityju kao i Högl Shoe Fashionu čije su cipele zaokružile moj styling. Posebnu zahvalu šaljem svojoj dragoj mentorici i prijateljici Tihani Harapin Zalepugin koja je zaslužna za moju manekensku karijeru i bez koje ne bih bila tu gdje jesam – na izboru za najljepšu ženu svijeta – uzbuđeno poručuje iz Londona Antonija Gogić.

http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/miss-hrvatske-usla-je-u-top-20-modela-na-svjetskom-izboru-396179

 

Share

Wedding City TV