WDC u Sarajevu

04/04/2016 | Naslovnica| Novosti

Wedding City na reviji s brendovima Ana Milani i Boris Banović

‘Hrvatska večer mode’ proteklog vikenda se održala u sklopu 36. NIVEA BH Fashion Week, u prostoru Porsche Sarajevo, pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Hrvatske. Udruženje manekena Hrvatske (UMAH) tom je prilikom predstavilo hrvatske dizajnere čije će kolekcije uskoro postati dostupne na tržištu regije. Među posjetiteljima i uglednim gostima bili su i veleposlanik RH u Sarajevu njegova ekselencija gosp. Ivan Del Vechio i prvi tajnik Veleposlanstva gosp. Pero Bilušić kao i mnoge poznate osobe iz javnog života BiH.

Wedding City Zagreb sudjelovao je s dva brenda – Ana Milani i Boris Banović.
Hrvatska večer mode je otvorena revijom priznatog dizajnera Borisa Banovića koji je kroz prizmu jednostavnosti i suptilne profinjenosti, predstavio kolekciju večernjih haljina ali i muških odijela. Boris Banović, čija je marka dostupna ekskluzivno u Wedding Cityju, podsjetio je kako haljina ili odijelo, u slučaju njegove odjeće, čini osobu koja će svakako biti zapažena gdje god se pojavi.

Hrvatsku večer mode zaokružio je brend Ana Milani by Wedding City sa svojom kolekcijom večernjih haljina i tri vjenčanice koje su svojim gracioznim konturama i raskošnošću upotpunile ovaj modni događaj. Čipka, til i unikatne aplikacije prisutne na novim modelima večernjih haljina i vjenčanica daju izuzetan spoj ljepote. Mladenački, moderno i prepoznatljivo, brend Ana Milani osvaja pogled na prvu i sigurno stvara svoj put prema ženskoj populaciji koja želi biti prepoznatljiva.

Revija Preta Designa iza koje ponosno stoji mlada kreatorica Petra Premor, impresionirala je svojom otmjenošću. Kotka je svojom revijom potvrdio da su pedesetogodišnje iskustvo i kvaliteta njegov najveći saveznik. Nositelj priznanja HGK-a ‘Hrvatska kvaliteta’, muška odijela KOTKA, generacijski su nezaobilazan odjevni predmet muškarca koji drži do sebe.
Mlada dizajnerica Martina Kuzlić je svojom kolekcijom vjenčanica ‘Faith, Hope & Love’ pokazala forme zavodljivosti i nježnosti. Kreacije hrvatskih modnih dizajnera upotpunio je nakit branda ‘For ladies handmade’ mlade dizajnerice Roberte Krajnović. Unikatni ručno izrađen nakit dao je još jedan veliki dodatak eleganciji kreacijama hrvatskih dizajnera. Red Lips Make Up studio iz Zagreba pobrinuo se za make up.

Share

Wedding City TV