Trostruka uloga Miss Hrvatske

11/11/2013 | Press

GLAMOUR. 11. studenog. 2013.

Naša aktualna misica Lana Gržetić iznimno je aktivna ove jeseni. Osim brojnih obaveza u riječkoj Školi za primijenjenu umjetnost lijepa maturantica je u svoj raspored upisala i niz nastupa na različitim događanjima pa ćemo je u nedjelju, 10. studenog, vidjeti na proslavi četvrtog rođendana Westgate Shopping centra u trostrukoj ulozi: kao manekenku, hostesu i humanitarku. Naime, Lana sudjeluje na modnoj reviji i nosi haljine Ana Milani i cipele Högl, pojavit će se kao gošća-domaćica u u trgovini Högl gdje će se družiti i fotografirati s posjetiteljima, a jedan dio dana posvetit će prodaji „Sretnih kolačića“ u sklopu humanitarne akcije za udrugu „Veliko srce malom srcu“.

U ulozi humanitarke misicu će podržati i njene prethodnice pa će se tako od 17 do 20 sati za štandom u Westgateu naći i Aleksandra Grdić, Ivana Ergić i Katarina Prnjak, a svesrdnu pomoć pružit će im i „jake snage“ iz Direkcije izbora Miss Hrvatske – direktorica Maja Kuljiš i casting menadžerica Iva Loparić Kontek.

„Veselim se svakom nastupu, a osobito kada su u pitanju humanitarne akcije. Mislim da svoju titulu Miss Hrvatske mogu nositi ponosno tek ako učinim nešto korisno za društvo i pokažem da nisam samo lijepo lice već osoba s velikim srcem“,  kaže Lana Gržetić.

 

Izvor: http://www.glamour.hr/trostruka-uloga-miss-hrvatske/

Share

Wedding City TV