U 3 dana do vjenčanja iz snova

23/09/2014 | Press

ZADOVOLJNA.HR, 22. rujna 2014.

Vjenčanja su u punom jeku i dok jedni parovi plove u bračnu luku, drugi tek razmišljaju o tome. Kako bi bolje i lakše odlučili Wedding City organizira još jedan Wedding Expo – sajam vjenčanja.

Kao i dosad, domaćin sajma je Westgate Shopping City, a za dolazak na Wedding Expo rezervirajte 17., 18. ili 19. listopad. 2014. Očekuje Vas bogata ponuda više od 100 izlagača

Najveći sajam vjenčanja na ovim prostorima peti put zaredom predstavit će najbolje profesionalce u industriji vjenčanja. Westgate, smješten nedaleko od hrvatsko-slovenske granice, bit će prepun predstavnika slastičarnica, cateringa, vjenčanica, pozivnica, zlatarni, fotografa i snimatelja, cvjećara, restorana, hotela, šatora, limuzina, glazbenika, rasvjeta, odijela i drugih.

Wedding Expo će se rasprostrijeti po cijelom shopping centru, a održavat će se promocije i prezentacije noviteta u industriji mode i ljepote te svega vezanog uz vjenčanja, a moći će se ostvariti i brojni popusti na razne usluge vezane uz svadbu.

Tijekom sajma održat će se i Late night shopping, mjesečni vikend shopping uz posebne popuste i sniženu cijenu pića od 50 posto. Posjetiteljima je ponuđen besplatan parking i ulaz na sajam, besplatan prijevoz autobusima s lokacija u Zagrebu i Hrvatskoj, dodatne ugostiteljske i trgovačke usluge, besplatni Katalog koji se u 15.000 primjeraka dijeli na sajmu, modne revije, frizerske prezentacije, šminkanja i još brojni drugi sadržaji.

http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/u-3-dana-do-vjencanja-iz-snova—353230.html

 

Share

Wedding City TV