Uz titulu je osvojila i glavnu nagradu

05/04/2016 | Press

Na sajmu maturanata Prom Expo održanom proteklog vikenda u Westgateu odabrana je kraljica maturanata Hrvatske. Titulu Prom Queen 2016. godine osvojila je lijepa Antonia Knežević, 18-ogodišnja maturantica 1. gimnazije iz Zagreba. Njezine pratilje su Maria Markanović i Antonela Tomić, a prema glasovima na društvenim mrežama Media Choice naslov osvojila je Ivana Dijanović.

Prom Queen 2016. Antonia uz titulu je osvojila i glavnu nagradu – jednogodišnju školarinu za stručni studij ekonomije i poduzetništva Visoke škole Nikola Šubić Zrinski. Aquae Vivae Krapinske Toplice joj je darovao vikend za dvoje u Krapinskim Toplicama, a Fantastic look nakit.

Wedding City, organizator Prom Expo sajma maturanata, koji je i odjevao sve djevojke na izboru, Antoniu je nagradio gala haljinama.

Ovo je bio drugi po redu Prom Expo – sajam namijenjen maturantima. Na sajmu se može pronaći sve što je aktualnoj generaciji maturanata potrebno: od svečane odjeće i obuće, make upa i nakita preko ponude bendova, plesnih škola i fotografa za maturalnu večer, pa sve do edukacija za maturalne ispite ili nastavak školovanja.

Jutarnji list

Share

Wedding City TV